Meer resultaten voor zelftest

zelftest  
Zelftest Depressie Vereniging.
Doe de zelftest. Om een indicatie te krijgen of je last hebt van depressieve klachten of een depressie, kun je een zelftest doen. Er zijn veel zelftesten voor depressie op internet in omloop. Ze variëren in het aantal vragen maar overlappen elkaar ook gedeeltelijk. Twee betrouwbare testen worden hier genoemd. Via de website http//www.prezensquest.nl: van Prezens onderdeel van GGZ inGeest, VU Medisch Centrum kun je een korte vragenlijst invullen. Het invullen duurt ongeveer tien minuten. Op basis van de antwoorden wordt een inschatting gemaakt van de klachten en een vrijblijvend advies gegeven. Dit advies ontvang je per email of per telefoon. Kleur je leven. Op de website vind je de test www.kleurjeleven.nl. Deze test kan je helpen bij het inschatten van de ernst van je depressieve klachten. Uitslag, ik heb last van een depressie.
Gameninfo.nl Test je gamegedrag.
Bel, mail of chat. Test je gamegedrag. Doe de zelftest en vind uit of gamen voor jou een leuke hobby is of een probleem. Nadat je de test hebt ingevuld krijg je een advies. Deze zelftest is bedoeld voor jongeren onder de 18.
Zelftest hiv beschikbaar in de apotheek Pharmacie.be.
van UZ Leuven. Waarom een hiv zelftest halen in de apotheek? Personen die naar de apotheek stappen voor een zelftest voor hiv-screening, hebben de waarborg dat ze een veilig en betrouwbaar product verkrijgen en genieten van de begeleiding van een gezondheidswerker.
Zelftesten: zin of onzin? Apotheek.nl.
Een zelftest kan handig zijn, het gaat meestal snel, zonder tussenkomst van de arts. Een zelftest biedt veel privacy, bijvoorbeeld als u niet wilt dat anderen weten dat u zich zorgen maakt over HIV. De uitslag van een zelftest is niet altijd duidelijk.
Zelftest NedKAD.
In het linker menu kunt u een keuze maken. Het invullen van de test duurt enkele minuten. U krijgt meteen op het scherm de uitslag van de test te zien, met daarbij een advies. Deel deze pagina.: Wie zijn wij?
Denk je aan zelfmoord? Test jezelf 113, 0800-0113.
Ik heb hulp nodig. You are here. Ik denk aan zelfmoord. Voel jij je somber, angstig of depressief? Denk je wel eens aan zelfmoord? Test jezelf om te weten of het verstandig is om professionele hulp te zoeken. Kies de juiste test voor jou. 113 biedt drie verschillende testen. De testen zijn volledig anoniem en duren een paar minuten. De uitslag van de test krijg je direct op je scherm. Je leest dan gelijk wat je kunt doen aan je klachten. De testen stellen geen diagnose. Doe de zelftest zelfmoordgedachten als je zelfmoordgedachten hebt of je wanhoop en radeloos voelt. Doe de zelftest angst als je last hebt van gevoelens van angst. Doe de zelftest depressie als je gevoelens hebt van depressie of somberheid.
Zelftest: heb ik prostaatklachten? Met vragen over veel of moeilijk plassen.
Home Prostaatklachten zelftest. Zelftest: heb ik prostaatklachten? Vul de test in en krijg direct de uitslag. Had u het gevoel dat uw blaas nog niet leeg was nadat u had geplast? Minder dan 1 van de 5 keer. Minder dan de helft van de keren.
Er is een run op zelftests voor het coronavirus, maar je hebt er niets aan.
Komt eruit dat je het coronavirus hebt? Dan is dat voor ons géén reden om een test af te nemen, laat een woordvoerder weten. Hij zegt dat het RIVM eigen criteria heeft en dat een dergelijke zelftest daar niets aan verandert.
Alcoholtest, jij en alcohol, test jezelf.
De richtlijnen voor alcoholgebruik zijn in België echter veranderd sinds november 2016. Het tweede gedeelte is gebaseerd op de Alcohol Use Disorders Identification Test of AUDIT 1, die in opdracht van de Wereldgezondheidsorganisatie ontwikkeld werd, voor personen van 18 jaar of ouder.

Contacteer ons

nederlands
vouwfietsen
zelftest
director
carriere
business
pedelec
reclame
facebook ads kosten
internet test
commerce