Resultaten voor consumentenbond

consumentenbond  
Consumentenbond 4 definities Encyclo.
Gevonden op https//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Consumentenbond/1.: De Consumentenbond is een vereniging in Nederland die opkomt voor de belangen van consumenten. Geschiedenis De Consumentenbond werd op 14 januari 1953 opgericht als Nederlandse" Consumentenbond" door B. van Benthem en A. Thorenaar en startte met 141 leden.
Consumentenbond: koop geen elektronica bij AliExpress Totaal TV.
Consumentenbond: koop geen elektronica bij AliExpress. Belangenorganisatie Consumentenbond adviseert om geen elektronische apparatuur bij Chinese webwinkels als AliExpress te kopen. 24 februari 2020. Consumentenbond raadt de aanschaf van alles wat op stroom functioneert bij webwinkels buiten de Europese Unie EU af.
Belgische consumentenbond opent aanval op Nintendo Switch Bright.
Volg ons op.: Te snel defect Belgische consumentenbond opent aanval op Nintendo Switch. 23 februari 2020 1045.: De Belgische consumentenorganisatie Test-Aankoop is kritisch op Nintendo, wiens Switch-spelcomputer te vaak zou kampen met een defect. Daarvoor waarschuwt de organisatie deze week op zijn website.
Consumentenbond www.beuc.eu.
Consumentenbond is the trusted voice for consumers and the platform to bring them together. In many fields, like food safety, finance, digital products and services, household appliances, health care, transport, recreation and consumer rights Consumentenbond has delivered many successes for all Dutch consumers, too many to mention.
Consumentenbond lanceert Privacymeter Emerce.
Consumentenbond lanceert Privacymeter. Nieuws 28 januari 2020 1000: Consumentenbond lanceert Privacymeter. De Consumentenbond lanceert een Privacymeter voor online diensten. Hiermee kunnen consumenten in één oogopslag zien of een aanbieder zich aan de privacyregels houdt. De Privacymeter is als eerste toegepast op online drogisterijen.
Consumentenbond reviews Lees klantreviews over www.consumentenbond.nl.
Via consumentenbond overgestapt naar KPN omdat deze door de consumentenbond als beste provider werd aangeprezen. Meteen na aanmelding al problemen met de helpdesk van KPN. Consumentenbond op de hoogte gesteld, geen reactie. Vervolgens kun je bij KPN alleen maar mondeling annuleren.
Consumentenbond: bestel deze spullen niet buiten de EU RTL Nieuws.
De Consumentenbond sluit zich daarbij aan en vindt het tijd voor een hardere aanpak. Spierenburg: De" overheid onderkent dit probleem, wij zitten daarom ook in een commissie met de NVWA, de Autoriteit Consument en Markt en de Douane om advies te geven over hoe de overheid dit kan aanpakken."
Consumentenbond.
Door kinderen al jong financieel bewust te maken, wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd. Leren omgaan met geld is een van de vele manieren waarop de Consumentenbond de consument helpt makkelijker en beter te kiezen. De Consumentenbond is de vereniging in Nederland die opkomt voor de belangen van alle consumenten.
Consumentenbond: Veel onveilige spullen bij webwinkels AliExpress en Wish Dagblad van het Noorden.
Tweederde had hier niet in de winkels mogen liggen, waarschuwt de Consumentenbond. De Consumentenbond deed samen met vijf andere organisaties uit Europa uitgebreid onderzoek naar de veiligheid van producten die te bestellen zijn bij webwinkels buiten de EU, zoals AliExpress, Wish, Amazon, Light in the Box en eBay.Tezamen bestelden de onderzoekers ongeveer 250 spullen online, variërend van kinderproducten, elektronica, cosmetica tot sieraden en tandenbleekmiddelen.

Contacteer ons

bike
reclamebureau
2018
vehicle
job
ad
fietsen
consumentenbond