Resultaten voor checkup

checkup  
Check-up.
Testpakketten voor iedereen die bewust bezig is met zijn of haar gezondheid. Laat uw bloedwaarden regelmatig controleren, zodat u de regie over gezondheid kunt voeren. Lees hier de brochure van de artsenfederatie KNMG met de informatie en de risico's' van een preventief medische onderzoek of health check's.
Mensana Aanbod voor bedrijven: medische check-up Mensana. facebook. google-plus. instagram. linkedin. marker. pinterest. twitter.
Een medische check-up is ons basisaanbod. U kan ook kiezen voor één van de uitgebreidere onderzoeken: de Health Scan of de Full Option. Deze medische screening omvat een klinisch onderzoek, biometrie, bloed en urineonderzoek en een maximale inspanningstest met 1'-protocol.
Ik wil misschien een gezondheidstest doen Thuisarts.
als er een ziekte in uw familie voorkomt en u wilt weten of u ook een verhoogd risico heeft. als u uw risico's' op veel ziektes zoals kanker en hart en vaatziektes wilt verkleinen door te stoppen met roken, door af te vallen als u te zwaar bent of minder alcohol te gaan drinken.
Mijn medische controle op 50 jaar: medische check-up op 50 jaar, onderzoeken, gezondheid, controle, e-gezondheid.be Drupal.
Is de test positief, dan moet men een coloscopie laten uitvoeren: preventie van colonkanker. Een raadpleging bij een dermatoloog is noodzakelijk na het ontdekken van een verdachte moedervlek of puist onregelmatige of asymmetrische vorm, niet homogeen gekleurd, een diameter groter dan 6 mm.
Zomer Check Up: Auto5.be.
Profiteer van een korting van 10% op producten uit de gamma's' Transport zonder minimum aankoopbedrag en 5% op de rest van de producten op de website vanaf minimum aankoopbedrag van 50. Korting enkel geldig voor aankopen die uitgevoerd worden op de webshop auto5.be.
Medische check-up Doktershuis.
Het onderzoek kan vanaf 50 jaar 3 tot 5 jaarlijks worden aanbevolen, maar uw familiale en persoonlijke voorgeschiedenis, alsook een microscopisch onderzoek op aanwezigheid van bloed in de stoelgang iFOB test, bepalen mede of u en met welke frekwentie, in aanmerking komt voor een coloscopie.
checkup Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: checkup DE checkup ES checkup FR. Vertalingen checkup ENNL. geneeskundige controle znw.; Voorbeeldzinnen met checkup. EN: health check.
Medische check up Prescan.
De medische checkup van Prescan. Wij zorgen er ten alle tijden voor dat er geen wachtlijsten zijn. Bij ons kunt u dus snel terecht. De medische checkup van Prescan duurt ongeveer vier uur. In die tijd doen we alle onderzoeken die nodig zijn om een medisch zeer zorgvuldig oordeel over uw algehele gezondheid te kunnen geven.

Contacteer ons

designing
checkup
website maken free
mbo
elektrische
pages
2019
test site
fiets
wat zijn ads
is my website online